Průvodce nákupy na Bookingu

Nepřipsal se vám cashback za nákup na Booking.com? Podívejte se na našeho průvodce a získejte cashback až 4 % z každé své rezervace.

Průvodce nákupy na Bookingu

Nepřipsal se vám cashback za nákup na Booking.com? Podívejte se na našeho průvodce a získejte cashback až 4 % z každé své rezervace.
20. 2. 2023
Cestování Tipy

Možná už se vám někdy stalo, že jste se proklikli z Vratných Peněz na stránku Booking.com, zarezervovali si ubytování, ale nákup se vám nepřipsal. Přišli jste tak o cashback. Takové případy nás mrzí, a proto jsme se rozhodli sepsat vám podrobného průvodce nákupy na Booking.com přes Vratné Peníze.
O své peníze už tak nepřijdete! 😊

Klasický nákup začíná přesně tak, jak jste zvyklí i u jiných obchodníků. Přihlaste se do svého uživatelského účtu na vratnepenize.cz. Do vyhledávacího okénka zadejte Booking.com. Následně klikněte na oranžové tlačítko Přejít do obchodu. Vyskočí na vás informační okénko o připisování cashbacku za nákupy u Bookingu. Nelekejte se, jen se pro jistotu ujistěte, že všemu rozumíte. Pokud ano, klikněte na Rozumím a pokračovat do obchodu. Otevře se vám stránka Booking.com, kde v horní části uvidíte ve spolupráci s Vratné Peníze, viz obrázek. Tento prvek je pro připsání cashbacku za váš nákup to nejdůležitější.

Zapamatujte si proto jednoduché heslo: Není logo, není cashback. V pravém horním rohu na vás bude blikat Připomínáček – náš doplněk do prohlížeče. Doporučujeme kliknout na Aktivovat vrácení 4 % z ceny. 

Capri

V momentě, kdy zadáte místo a datum, kam se chcete vydat a kliknete na Hledat, otevře se vám nová stránka, kde už opět vidíte logo Vratných Peněz.

Upozorňujeme, že Připomínáček, který svítí zeleně, není směrodatný pro připsání peněz. Vždy je nutné vidět propsané logo Vratných Peněz. Pokud totiž kliknete někam jinam, Připomínáček to nepozná, a tak stále svítí zeleně, i když už připsání není aktivní. Berte prosím tento fakt na vědomí a soustřeďte se na naše logo. Pokud je rezervace provedena správně, stejné logo se vám následně propíše i do potvrzovacího e-mailu od Bookingu. Uvidíte toto:

Capri

 

Hledáte pobyt na Bookingu bez přihlášení k Vratným Penězům a ceny jsou nižší? Rezervujte si ubytování na Booking.com přes Vratné Peníze, na e-mail info@vratnepenize.cz nám pošlete screen obrazovky s cenou, kdy jste k Vratným Penězům přihlášeni nebyli a my vám rozdíl dorovnáme.

Pár tipů v bodech

  1. Výše odměny se odvíjí od provize Booking.com a typu ubytování, lokality a sezóny a pohybuje se v rozmezí 2-4%.
  2. Odměnu v podobě "vratných peněz" vyplácí portál VratnéPeníze.cz a ne Booking.com!
  3. Vratné peníze budou vyplaceny jen v případě, že byla použita stejná karta při platbě jako při rezervaci (platby v hotovosti jsou v pořádku).
  4. Pozor! Vratné peníze můžou být zamítnuté při použití jiného slevového kupónu, než který bude nabízen přímo zde na VratnéPeníze.cz.
  5. Pokud jste rezervaci provedli přes firemní účet u Bookingu není schválení vratných peněz garantováno. Reklamace dodatečného cashbacku - pokud se Vám transakce nezaznamená do 3 pracovních dnů od rezervace, a zároveň máte v potvrtzujícím emailu od Bookingu logo Vratných Peněz (resp. ve spolupráci s VratnéPeníze.cz), napište nám na info@vratnepenize.cz číslo rezervace a my Vám cashback obratem doplníme. (Přibližně ve 2 % případů nedojde kvůli technickému omezení ze strany Bookingu k automatickému spárování.)
  6. K úspěšnému zíksání Vratných Peněz je nutné mít zobrazeno logo VratnéPeníze.cz, v horní části obrazovky, přímo na stránce Booking.com. Toto logo se při správně provedené rezervaci propíše i do potvrzovacího e-mailu, takto: 

    Capri