Trendy outfity nejen do ulic velkoměsta: UrbanStore nově na Vratných Penězích

Sháníte nové oblečení do fitka, na rande, do práce nebo na párty? Navštivte e-shop UrbanStore.cz a ohákněte se od hlavy až k patě. Nezapomeňte při nákupu využít portál VratnéPeníze.cz a získejte až 4 % z celkové ceny zpátky na váš účet!

Trendy outfity nejen do ulic velkoměsta: UrbanStore nově na Vratných Penězích

Sháníte nové oblečení do fitka, na rande, do práce nebo na párty? Navštivte e-shop UrbanStore.cz a ohákněte se od hlavy až k patě. Nezapomeňte při nákupu využít portál VratnéPeníze.cz a získejte až 4 % z celkové ceny zpátky na váš účet!
18. 6. 2021
Novinky na Vratných penězích Představujeme obchody

UrbanStory: Světové značky v českých ulicích

Historie obchodu UrbanStore sahá už více než 10 let zpátky. V roce 2009 se otevřely první prodejny, v Celetné v Praze a v OC Palladium v Praze. Třetí prodejna přibyla o rok později na Václavském náměstí. Další kamenný obchod najdeme od roku 2016 také v Brně.

UrbanStore zároveň funguje jako internetový obchod, a to v Čechách (UrbanStore.cz), na Slovensku(UrbanStore.sk) a v Chorvatsku (UrbanStore.hr). Nabízí více než 30 000 produktů od 80 světových značek a návrhářů. Denně vyřizují přes 2 000 objednávek.

Nakupujte s cashbackem VratnéPeníze.cz a získejte při každém nákupu na UrbanStore.cz až 4 % z nákupu zpět!

Proč nakupovat na UrbanStore?

Kromě velkého výběru zboží na vás čeká hned několik dalších důvodů, proč nakupovat právě na UrbanStore.cz:

  1. Doprava zdarma – při každém nákupu nad 1 500 korun neplatíte nic navíc za dopravu.
  2. Vše skladem – vybrané kousky dostanete v nejkratším možném čase.
  3. Více než 5 000 odběrných míst – zboží vám bude dovezeno po celé republice.
  4. Odložená platba o 14 dní – máte možnost zaplatit až o dva týdny později pomocí služby Twisto.
  5. UrbanStore sleva 100 Kč za první nákup – zaregistrujte se do odběru newsletterů a jako odměnu zaplatíte za svůj první nákup o stovku méně. Zároveň vám tak neuniknou žádné novinky ani slevové akce.
  6. Vrácení zboží za 30 dnů – nesedí vám zakoupený kousek? Na jeho vrácení máte prodloužený čas až na 30 dní od zakoupení.
  7.    97 % spokojených zákazníků – podle srovnávače cen Heuréka.cz najdete na UrbanStore recenze s kladným hodnocením od 97 % zákazníků.

Ale to není všechno. Na UrbanStore je pro vás připraven také vyškolený personál, který rád pomůže s výběrem vhodného outfitu nebo s nákupem na e-shopu. Stačí zavolat na infolinku nebo napsat e-mail.

 

 

Značkové oblečení, boty a doplňky

Při nákupu na UrbanStore.cz si přijdou na své hlavně příznivci sportovního a streetového a stylu oblékání. Najdete tu ale i elegantní a ležérní kousky, které se skvěle hodí na rande nebo na párty. UrbanStore zkrátka „žije město“, a tak si tu vyberete stylové kousky pro každodenní život v ulicích.

Které značky na e-shopu najdete? Těšte se na kousky z Under Armour, Diesel, Adidas, Nike, Reebok, Salomon, O’Neill, Vans, Converse, Puma, GAP, Tommy Hilfiger, Fajll Raven a mnoho dalších. Veškeré oblečení, boty a doplňky jsou originál a UrbanStore je nabízí za výhodné ceny.

Na výběr je tu dámské a pánské oblečení a oblečení pro děti. Nakoupíte zde také stylové doplňky – kabelky, batohy, ledvinky, šperky, brýle, hodinky, pásky a další. Velké oblibě se těší UrbanStore boty za skvělé ceny – populární jsou Adidas boty, včetně kolekcí Adidas Superstar, Ultraboost nebo Ozweego.

Limitované kolekce a exkluzivní slevové akce

Na UrbanStore.cz pravidelně nakoupíte oblečení z limitovaných edic, zajímavých kolaborací a exkluzivních kolekcí, které jinde nenajdete. Příkladem může být Vans kolekce léto, Vans Old Skool, Vans & SpongeBob nebo eSuba x Puma.

Už jste si udělali radost stylovým oblečením z UrbanStore? Pochlube se ostatním čtenářům, jaké kousky z tohoto obchodu nosíte nejraději!