6 tipů na dárky k Valentýnu

Oblíbený svátek zamilovaných – Valentýn, se nezadržitelně blíží a vy začínáte přemýšlet, co na tento den vymyslet? Nezoufejte a přečtěte si naše tipy, se kterými zabodujete.

6 tipů na dárky k Valentýnu

Oblíbený svátek zamilovaných – Valentýn, se nezadržitelně blíží a vy začínáte přemýšlet, co na tento den vymyslet? Nezoufejte a přečtěte si naše tipy, se kterými zabodujete.
2. 2. 2021
Inspirace Novinky na Vratných penězích Tipy Výhodné nabídky

 

1. Květiny

Květiny téměř vždy zapůsobí a potěší. Využijte možnost objednání květin online a vyhněte se tak dlouhému čekání ve frontě. Doporučit vám můžeme například Fleurop.cz, kde si ke květině můžete nechat připsat vlastní vzkaz a nechat doručit ve stanovemý čas přímo vaší milé polovičce.

V týdnu od 8.2. – 14.2.2021 navíc u tohoto obchodníka nabízíme 15% cashback.

 

 

2. Šperky a hodinky

Která žena by neměla radost z krásného originálního šperku či hodinek? Takový dárek jako je přívěšek, náušnice či náramek bude vaše drahá polovička nosit (při troše štěstí) spousty let  a bude ji neustále připomínat vaši lásku. Kvalitní a stylové hodinky jsou zase skvělým doplňkem, který podtrhne outfit.

Pokud vaše drahá/váš drahý navíc miluje sport, zamyslete se nad koupí sportovních hodinek, které  podpoří sportovní výkon!

Šperky a hodinky vybírejte na Brasty.cz, Vivantis.cz nebo Klenotyaurum.cz.

 

 

Zdroj fotografie - www.fruitiko.cz

3. Překvapení pro mlsné jazýčky

Jídlo je zkrátka radost, tak proč toho nevyužít? Stále oblíbenější e-shop Frutiko.cz nabízí originální kytice z ovoce a z čokolády. Zakoupit zde můžete i mimo jiné roztomilé cupcakes, dorty, bonboniéry a zdravé dárkové koše. Není váš protějšek na sladké? Kytice ze sýrů a klobásek by mohlo být to pravé ořechové.

Tip: Od 1.2. – 14.2.2021 nabízíme na našich stránkách slevu ve výši 5 % na kategorii Valentýn. Slevový kupon naleznete ZDE.

 

 

4. Parfémy a kosmetika jsou sázkou na jistotu

Luxusní parfém je vhodný dárek jak pro ženu, tak i pro muže. Navíc vůni, kterou darujete své polovičce, oceníte i Vy sami. Přikupte také nějaký ten kosmetický kousek – například rtěnku a tělový krém pro ženy nebo vodu po holení pro muže. Vyberte si ze širokého sortimentu našich obchodů a zboží si nechte doručit pohodlně a on-line až domů.

Doporučujeme Prodejparfemu, Notino.cz, Dougas.cz, Krasa.cz.

 

 

5. Alkohol k Valentýnu? A proč vlastně ne!

Láhev kvalitního tvrdého alkoholu, výborného šumivého sektu nebo italského vína rozhodně příjde vhod! V této době, kdy spolu nemůžete zajít na sklenku do baru či do restaurace, si můžete namíchat drink doma přesně podle vašeho gusta. A co to bude? Mojito, Sex on the beach, Mimosa nebo Cuba libre?

Kupujte na Alkohol.cz.

 

 

 

6. Spodní prádlo

Co by to bylo za svátek zamilovaných, kdyby v tento den nehrálo svou roli svůdné spodní prádlo? Zakončete Valentýn sladkou tečkou na závěr, podpořte hříšné myšlenky svého partnera a zahrajte si s jeho smysly! Určitě zabodujete sexy kompletem, erotickým body či roztomilou košilkou.

Nestyďte se a mrkněte například na Lanotte.cz, AboutYou.cz, Triola.cz.

Máte další nápady a tipy, se kterými zabodujete? Napište je do komentářů a inspirujte ostatní!