Vivantis: E-shop, který ví, jak být sám sebou

Baví vás móda a potrpíte si na krásu? Záleží vám na vašem zdraví a zajímáte se o životní styl? Tak to jste nejspíš na stránkách Vivantis.cz jako doma. Přečtěte si, co všechno na nich najdete a jak nejlépe na e-shopu nakoupíte.

Vivantis: E-shop, který ví, jak být sám sebou

Baví vás móda a potrpíte si na krásu? Záleží vám na vašem zdraví a zajímáte se o životní styl? Tak to jste nejspíš na stránkách Vivantis.cz jako doma. Přečtěte si, co všechno na nich najdete a jak nejlépe na e-shopu nakoupíte.
2. 10. 2018
Představujeme obchody

Baví vás móda a potrpíte si na krásu? Záleží vám na vašem zdraví a zajímáte se o životní styl? Tak to jste nejspíš na stránkách Vivantis.cz jako doma. Přečtěte si, co všechno na nich najdete a jak nejlépe na e-shopu nakoupíte.

 

Lifestylový gigant Vivantis

Společnost Vivantis působí na českém internetovém trhu už od roku 2001. Založil ji podnikatel Martin Rozhoň. Od roku 2014 je jejím vlastníkem společnost Mall Group. Vivantis provozuje hned několik e-shopů zaměřených na oblast životního stylu:

E-shop zaměřený na kosmetiku, který uspokojí i ty největší nadšence. V nabídce je pleťová, tělová a vlasová kosmetika různých značek, najdete tu kompletní zásoby líčidel a další dekorativní kosmetiky, ale také přírodní kosmetiku a přípravky pro ochranu proti slunečnímu záření.

Milujete vůně a bez svého oblíbeného parfému nevyjdete na ulici? Na e-shopu Parfemy.cz si vyberete ze široké škály dámských i pánských parfémů, potěší vás i dárkové sady a pro opravdové znalce jsou tu k mání niche parfémy. A že nevíte, do které vůně investovat? Na Parfemy.cz máte možnost sehnat parfémové testery, které vám rozhodování usnadní.

Zdraví je to nejcennější a měli bychom o něj důsledně pečovat. Na e-shopu prozdravi.cz proto nakoupíte vitamíny a doplňky stravy, zdravotnické a diagnostické pomůcky, ale i širokou škálu produktů speciální výživy, přírodní kosmetiku – vše pro dospělé i ty nejmenší. Pokud se o zdraví zajímáte hlouběji, zamiřte do sekce Články o zdraví, kde se dozvíte potřebné informace o jednotlivých zdravotních obtížích.

Ručičkové i digitální; pánské, dámské, dětské; moderní i klasické. Tento e-shop se specializuje na prodej hodinek od různých značek, včetně jejich příslušenství. Najdete tu ale i velké nástěnné či stolní hodiny, budíky a meteostanice.

Krásný šperk potěší každou dámu. Obdarujte ji vkusným náhrdelníkem, řetízkem, náušnicemi nebo prstenem. Ale ani pánové nepřijdou zkrátka. Na e-shopu Sperky.cz jsou v nabídce stovky pánských šperků včetně spony na kravatu, manžetových knoflíčků a přívěsků.

Jednotlivé e-shopy spojuje centrální e-shop Vivantis.cz, kde najdete všechno zboží na jednom místě. Společnost Vivantis navíc provozuje i kamennou prodejnu v Praze a v roce 2015 spustil svou slovenskou mutaci, Vivantis.sk.

Na e-shopu Vivantis.cz vás uvítají hlavní sekce určené pro ženy, muže a děti. Dozvíte se tu také hlavní noviny ze světa módy, hodinek, šperků, parfémů a kosmetiky a vychytáte aktuální slevy – a kdo by nebral luxusní zboží jen za zlomek původní ceny? Jednotlivé produkty také můžete vyhledávat podle značek. Mezi TOP značky se na Vivantisu řadí např. Desigual, Roxy, Calvin Klein, Esprit nebo Hugo Boss, najdete tu ale i desítky dalších.

Vivantis vás oblékne od hlavy až k patě, od kabelky po parfém. V nabídce je aktuálně přes 46 tisíc produktů. Abyste vždy věděli, co kupujete, každý produkt obsahuje dostatek informací ve svém popisku, a kromě jeho fotografie si můžete přečíst i recenze ostatních kupujících. A kdybyste si přeci jen nebyli jistí, co vybrat, můžete se obrátit na zákaznickou linku.

Vivantis se navíc svým zákazníkům nabízí záruku „5 nej“:

  1. Nejširší sortiment

    – přes 46 000 produktů různých druhů a značek

  2. Nejrychlejší doručení

    – do 1-2 dnů

  3. Nejlevnější poštovné

    – už od 29 Kč

  4. Nejvíce informací

    – kompletní informace o daném produktu, možnost poradit se přímo s prodejcem a kosmetická, vizážistická, lékařská, výživová a psychologická poradna

  5. Nejvyšší kvalita služeb a záruka velké společnosti

Mottem společnosti Vivantis je „Být sám sebou“. Vychází z toho, že každý jsme originál. Každý z nás má odlišné představy o tom, čím si udělat radost. Pro každého je tu proto široká nabídka produktů, ze kterých si může vybrat ten, který mu bude nejvíce vyhovovat. Sledujte hashtag #bytsamsebou na instagramu a na facebooku.

Na Vivantisu nejen nakoupíte, ale dozvíte se, co zrovna frčí. Podívejte se do sekce Inspirace a zjistíte, v jakém outfitu zazáříte při různých příležitostech, a jaké jsou aktuální trendy z oblasti módy, krásy a zdravého životního stylu. Přečtěte si Fashion Story s jedním ze čtenářů, který na sebe prozradí, co nejraději nosí. Taková módní inspirace vám hned přijde vhod při doplňování šatníku.Vivantis podporuje dobročinné projekty a spolupracuje se značkami, které část svého výtěžku věnují neziskovému sektoru – od malování interiérů nemocnic, přes snižování produkce zbytečného odpadu až po podporu handicapovaných. Vivantis podporuje dlouhodobě charitativní projekty, mezi které patří například Občanské sdružení Bindu, Česká Charita, Člověk v tísni nebo občanské sdružení Benediktus. Také si zde můžete pořídit speciální řadu triček, kdy část zisku z jejich prodeje putuje na dobrou věc.

Pořiďte si na Vivantis.cz něco pěkného pro sebe nebo své blízké. S cashbackovým portálem VratnéPeníze.cz se vám navíc vrátí zpátky až 10 % z celkové ceny nákupu.

Čím jste si naposledy na Vivantis.cz udělali radost pořídili vy? Pochlubte se svým úlovkem do komentářů!