Pánové, už máte pro své milé dárek na Mezinárodní den žen?

Osmý březen je ve světě už dlouhá léta dnem věnovaným něžnému pohlaví. Že 

2. 3. 2018

Pánové, už máte pro své milé dárek na Mezinárodní den žen?

Osmý březen je ve světě už dlouhá léta dnem věnovaným něžnému pohlaví. Že 
2. 3. 2018
Inspirace

Osmý březen je ve světě už dlouhá léta dnem věnovaným něžnému pohlaví. Že Mezinárodní den žen neslavíte? O to více možná vaší partnerce, sestře, mamince nebo babičce uděláte radost milým dárečkem. Který se pro tuhle příležitost hodí?

Už máte dárek na Mezinárodní den žen?

Mezinárodní den žen má ve světě dlouholetou tradici. Původně vznikl jako připomínka boje žen za rovnoprávnost a snahu získat volební právo. V našich končinách ho hlavně starší generace vnímá často s rozpaky a spojuje si ho s komunistickou propagandou. Praví džentlmeni ale na svátek žen nezapomínají ani teď. Vědí totiž, že ženy drobná pozornost vždycky potěší.

Tipy na dárky na Mezinárodní den žen

Květiny ženy milují

Květinou zkrátka nešlápnete nikdy vedle. Majitelé květinářství to moc dobře vědí, a právě na Mezinárodní den žen se jim dveře netrhnou. Jestli se vám ale zrovna nechce čekat ve frontě, objednejte si květiny online. Nebo si kytice můžete sestavit i sami a přidat k nim milé přáníčko. Květiny pak doručí kurýr osobně třeba do práce – a takové překvapení opravdu dokáže zlepšit den.

Čokoládou ke spokojenosti

Ženy čokoládu prostě milují. Tak proč jim sladký hřích nedopřát na jejich svátek? Obdarujte je vybranými pralinkami, originální bonboniérou nebo tabulkou kvalitní hořké čokolády. Pokud víte, že si daná paní či slečna potrpí na zdravý životní styl, velkou radost jí udělá třeba raw čokoláda s vysokým obsahem kakaa nebo exotickými příchutěmi. Obchodníci na Mezinárodní den žen sladkosti rádi zlevňují, a tak i drahé značky seženete za zlomek původní ceny.

Čokoládou ke spokojenosti

Zážitek – dárek, který zůstane v paměti

Co takhle vytasit se s něčím, na co vaše drahá hned tak nezapomene? Milovnice dobrodružství nadchnete adrenalinovým zážitkem třeba v podobě paraglidingu nebo vodního sportu. Ale i klidnější povahy si přijdou na své. Darujte jim třeba vyhlídkový let nebo poukázku do wellness centra. Inspiraci najdete na stránkáce FirmaNaZážitky.cz

Tričko, které pobaví

Nebo na to jděte tentokrát s humorem. Nechejte ženě vyrobit originální potisk na tričko speciálně pro ni. Zvolte vtipný obrázek, popisek s vaší oblíbenou hláškou nebo kombinaci obojího. A jestli chcete udělat radost i sobě, investujte do roztomilého párového trička. Originální trička různých typů, barev a velikostí vybírejte např. na Trikator.cz.

Erotické spodní prádlo potěší i vás

Využijte Mezinárodní den žen jako záminku k okořenění vašeho milostného života s partnerkou. Pořiďte jí erotické spodní prádlo. Takové, které se líbí i vám. Takový dárek pak bude odměnou i pro vás.

Vůně podtrhne ženskost

Výrazně kořeněná, romantická květinová, svěže ovocná nebo mladistvě sladká. Jedinečnost každé ženy zvýrazní správně vybraná vůně. Parfém je dárek, kterým zabodujete na sto procent. Inspirujte se na Parfemy.cz.

Kromě vůní pro ženy vás tam zaujme také kosmetika nebo speciální dárkové kazety.

Vůně podtrhne ženskost

Šperkem si ji získáte

Náušnice z chirurgické oceli, stříbrný přívěšek nebo zlatý náramek se hodí jako perfektní dárek nejen pro partnerku, ale i pro maminku nebo babičku. Ženy každého věku si na pěkné šperky zkrátka potrpí. Tak je rozmazlete, vždyť si to zaslouží. Široký výběr šperků najdete na Klenotyaurum.cz.

Na dárcích se sice šetřit nemá, ale zbytečné šetření si také můžete odpustit. Zaregistrujete na portálu VratnéPeníze.cz. Při nákupu na partnerských e-shopech se vám automaticky vrátí procenta z nákupu zpátky.

Kterým dárkem letos obdarujete vaše milé? Zůstanete u osvědčené květiny, nebo se vytasíte s hodnotnějším darem?